Traagisia yksityiskohtia Ashton Kutcherista

Ashton Kutcher tunnetaan komediarooleistaan elokuvissa ja leikkisästä, typerästä persoonasta tosielämässä. Näyttelijä nousi kuuluisuuteen keikkansa jälkeen Michael Kelsona “That ’70s Show” -elokuvassa ja MTV:n “Punk’d” -elokuvassa rakastetuimpien julkkisten pilaamisen takana. Vaikka hän on jatkanut suurelta osin iloon ja nauruun perustuvaa uraa, kulissien takana hän on omistanut aikaansa joihinkin vakaviin asioihin.

Vuonna 2012 Kutcher ja silloinen vaimo Demi Moore lanseerasivat Thornin, ei- voittojärjestö, jonka tarkoituksena on suojella lapsia seksuaaliselta hyväksikäytöltä teknologian avulla virallisen verkkosivustonsa mukaan. Thorn on Kutcheria lähellä oleva asia, ja vuonna 2017 hän todisti Yhdysvaltain senaatin ulkosuhteiden komitean edessä tuodakseen valoa ponnisteluilleen ja kutsui sitä “yhdeksi [hänen] elämänsä suurimmista kunnianosoituksista” (CNN:n kautta). Thornin ohella Kutcher on myös omistautunut auttamaan sodasta kärsivää Ukrainaa. Näyttelijän nykyinen vaimo Mila Kunis syntyi ja kasvoi Ukrainassa ennen kuin muutti Yhdysvaltoihin kahdeksanvuotiaana. Venäjän hyökkäyksen jälkeen Ukrainaan helmikuussa 2022 Kutcher ja Kunis perustivat GoFundMe:n auttamaan antamaan välitöntä tukea maalle. Tätä kirjoitettaessa he ovat keränneet yli 22 miljoonaa dollaria.

Kutcher käyttää julkkisalustaa tehdäkseen maailmasta paremman paikan auttamalla pysäyttämään joitain suurimmista ongelmista ja tragedioista henkilökohtaisessa elämässään, mutta on kokenut oman osuutensa vaikeuksista. Tässä on traagisia yksityiskohtia Ashton Kutcherin elämästä.

Ashton Kutcherin vanhemmat erosivat hänen ollessaan teini
Avioero voi olla vaikeaa kaiken ikäisille lapsille, teini-ikäisestä puhumattakaan . Kun Ashton Kutcher oli 13-vuotias, hänen vanhempansa – Larry ja Diane Kutcher – päättivät avioliittonsa. Eron jälkeen Ashton ja hänen sisaruksensa, kaksoisveli Michael ja isosisko Tausha Kutcher, asuivat äitinsä kanssa ja muuttivat lopulta Homesteadiin, Iowaan, elämäkerran mukaan.

Vaikka Ashton ei ole kertonut julkisesti paljon yksityiskohdista vanhempiensa avioeroa, hän käsitteli sitä lyhyesti vuoden 2017 tunnustuspuheessaan Robert D. Ray Pillar of Character Award -palkinnolle kotivaltionsa Drake Universityssä. Puhuessaan omasta matkastaan vanhempana hän sanoi kyyneleissään osittain (Des Moinesin rekisterin kautta): “Kun [vaimoni ja minä] saimme nämä lapset… ensimmäinen vastaukseni oli, että halusin soittaa vanhemmilleni ja sanoa: “Minä” Olen pahoillani, koska en koskaan tiennyt kuinka paljon rakastit minua.’”

Lisäksi hän mainitsi oman avioeronsa Demi Mooresta ja kuinka tapahtuma laajensi hänen ymmärrystään hänen äitinsä ja isänsä kokemuksista. “Minulla oli suuri onni saada avioero, koska tunsin sen vaikutuksen ja tunsin, kuinka paljon menetyksiä siellä on ja kuinka paljon rakkautta siinä on, ja ettei se ole siistiä, puhdasta tai sotkuista”, hän sanoi. “Ja vihdoin ymmärsin vanhempieni avioeron aivan eri tavalla.”

Hänen kaksoisveljensä kohtasi kerran synkän diagnoosin
Hän käsitteli myös avioeron seurauksia. vanhempiensa avioeron jälkeen Ashton Kutcher kärsi myös jatkuvasta stressistä kaksoisveli Michael Kutcherin jatkuvan terveystaistelun keskellä. Michaelin verkkosivuston mukaan hänellä oli hankala synnytys ja hän oli “huomattavasti pienempi” kuin kaksosensa Christopher (tunnetaan maailmalle paremmin nimellä Ashton). Kuten Today raportoi, Michael syntyi alikehittyneillä keuhkoilla, ei kyennyt hengittämään itsekseen ja painoi tuolloin vain neljä kiloa verrattuna Ashtoniin, joka syntyi terveenä 11-kiloisena vauvana. Taaperovuosinaan Michael selitti, että hän koki ”kehitysviiveitä”, jotka vaikuttivat hänen motorisiin taitoihinsa, puheeseensa ja näkökykyynsä, minkä vuoksi äiti Diane Kutcher vei hänet lääkäriin. Hän sai aivovamma-diagnoosin kolmen vuoden ikäisenä.

Kutcherin kaksoset täyttivät 13 vuotta, tilanne muuttui kuitenkin yhä stressaavammaksi, kun Michael kärsi sydämen vajaatoiminnasta. Synkän diagnoosin lisäksi hänen odotettiin elävän vain kolme tai neljä viikkoa. Onneksi sydämensiirto mahdollisti Michaelin selviytymisen, ja hän on sittemmin käyttänyt kokemustaan puolustaakseen vammaisuuden (tai #Diffability) tietoisuutta sellaisissa organisaatioissa kuin The Cerebral Parsy Foundation.

Mutta kasvaessaan Ashton oli hyvin suojelee veljeään, seisoi usein Michaelin kiusaajia vastaan tai pidättäytyy hangouteista, jos häntä ei kutsuttu. Kuten Michael kertoi Todaylle, hänen kaksosensa ei halunnut nähdä hänen kamppailevan millään tavalla ja lisäsi: “Chris sanoisi minulle: ‘Toivon, että voisin ottaa kaiken tämän pois sinulta – ja ottaa sen itse.”

Ashton Kutcher teki joitain holtittomia asioita nuorena aikuisena
Teini-ikäisenä Ashton Kutcher selviytyi raskaasta stressistä sekä tavanomaisista lukion kamppailuista. Hän osallistui normaaliin teinien hauskanpitoon, mutta hänen “huijauksensa” – kuten The Seattle Times myöhemmin ilmaisi – meni liian pitkälle. Eräänä yönä, kun 18-vuotias Kutcher hiipi kouluun yhden serkkunsa kanssa aikomuksenaan tehdä pilaa, kaksikko laukaisi vahingossa äänettömän hälyttimen – mikä tulevan tähden yllätykseksi sai poliisin välittömästi. Vaikka teko vaikutti “vaarattomalta”, sitä ei käsitelty sellaisena, ja Kutcher tuomittiin kolmannen asteen murtovarkaudesta ja tuomittiin 180 tunniksi yhdyskuntapalveluun ja kolmen vuoden ehdolliseen vankeuteen.

Ennen tapahtumaa , Kutcher selitti myyntipisteelle, että hän oli “todella hyvä opiskelija ja hyvä lapsi, eikä joutunut vaikeuksiin”, mutta tämä tapaus muutti kaiken. “Kävelisit kadulla ja tunsit ihmisten katsovan sinua “Voi, se on se lapsi, joka murtautui lukioon”, hän sanoi. Mutta likainen ilme ei ollut hänen seuraustensa laajuus: ”Tyttöystäväni erosi minusta. Sitten menetin yliopistostipendini ja minut erotettiin National Honor Societysta, kuorosta ja näytelmästä.”

Tämä kertaluonteinen rikos maksoi näyttelijälle, mutta lopulta hän valmistui ja opiskeli biokemian tekniikkaa yliopistossa. Iowasta, ennen kuin muutti New Yorkiin mallintekoon… ja loppu on historiaa. “Ongelmiin joutuminen, elämän oppitunti”, Kutcher sanoi koettelemuksesta, “se oikaisi minut melko nopeasti.”

Hänen treffinsa murhattiin julmasti
Ashton Kutcherin ura oli vauhdissa 2000-luvun alussa, ja “That ’70s Show” -tähti tapasi muotiopiskelijan Ashley Ellerinin “yhteisten ystävien” kautta, kertoo CBS News. E:n mukaan! Uutiset, he suunnittelivat menevänsä Grammy-juhliin 21. helmikuuta 2001, minkä Kutcher vahvisti Ellerinin kanssa puhelussa klo 20.24. Hän saapui lopulta hänen kotiinsa myöhemmin kuin alun perin lupasi klo 22.45. mutta kun hän koputti hänen oveensa, hän ei saanut vastausta.

Todistaessaan oikeudessa vuonna 2019 näyttelijä selitti, että kun hän kurkistaa hänen ikkunastaan (People-palvelun kautta), “näin sen, minkä luulin punaviiniksi. roiskunut matolle.” Kutcher kuitenkin katsoi sen jäännöksiksi Ellerinin viikkoa aiemmin järjestämästä tupajuhlasta, “ei ajatellut sitä paljon” ja lopulta lähti. Seuraavana aamuna Elleriinin kämppäkaveri Jennifer Disisto löysi hänen ruumiinsa. Häntä oli “puukotettu 47 kertaa” myyntipisteen mukaan. Tämän kuultuaan Kutcher otti yhteyttä viranomaisiin ja selitti myöhemmin osastolla: “Sormenjäljeni ovat tässä ovessa ja olin sekaisin. Sanoin [upseerille]: “Anna kun kerron, mitä tapahtui.”

Kävi ilmi, että Ellerinin murhaaja oli Michael Gargiulo, alias “Hollywood Ripper”, joka oli esitellyt itsensä korjaajana viikkoja aiemmin. . Pitkän oikeudenkäynnin jälkeen vuonna 2019 hänet tuomittiin kahdesta ensimmäisen asteen murhasta Ellerin ja Maria Brunon kuolemasta sekä yhdestä murhan yrityksestä Michelle Murphyn puukotuksen vuoksi, kuten The Straits Times raportoi. Hänet tuomittiin kuolemaan vuonna 2021.

Entinen tyttöystävä Brittany Murphy kuoli traagisesti
Ashton Kutcherin uran alkaessa nousuun 2000-luvulla, hän oli romanttisesti sidoksissa useisiin naiset, mukaan lukien Monet Mazur ja January Jones, Us Weeklyssä. Vuonna 2003 hän näytteli romanttisessa komediassa “Just Married” yhdessä näyttelijä Brittany Murphyn kanssa, ja heidän kemiansa ruudulla oli kiistaton. He alkoivat seurustella pian sen jälkeen, kun he lopettivat elokuvan kuvaamisen syksyllä 2002, ja Kutcher kertoi ihmisille noin tähän aikaan: ”Kun teimme elokuvaa, olimme vain ystäviä. … Aloimme vain hengailla enemmän. Ja nyt olemme viettäneet aikaa paljon enemmän.”

Elokuvan ohjaaja Shawn Levy muisti myös heidän vahvan yhteytensä kuvaamisen aikana ja kertoi Peoplelle: “Tapaamisistaan he pomppivat toisistaan muu, riffaa, vitsailee ja nauraa.” Murphy itse sanoi vuoden 2002 haastattelussa MTV Newsille, että Kutcher oli “yksi ystävällisimmistä ihmisistä, jonka olen koskaan tavannut”, ja lisäsi: “Hän on poikkeuksellinen henkilö.” Vaikka kaksikko napsahtikin, heidän suhteensa ei kestänyt kauan, ja he erosivat seuraavana keväänä.

Kuusi vuotta lyhytaikaisen romanssin jälkeen Murphy kuoli traagisesti 32-vuotiaana “keuhkokuumeeseen”. yhdistettynä anemiaan ja “useita [reseptilääkkeiden] myrkytykseen” joulukuussa 2009 per henkilö. Kuolemaansa liittyen Kutcher kertoi ABC Newsin “Nightlinelle” osittain: “Hän oli kuin henkilö, joka käveli huoneessa ja hän oli aina ensimmäinen tanssija. … Yritän vain olla yhteydessä siihen ja juhlia sitä, kuka hän oli ja millainen hän oli, enkä ymmärrä sitä.”

Ashton Kutcherin avioliitto Demi Mooren kanssa oli epävakaa
> Ashton Kutcher tapasi “Ghost”-tähden Demi Mooren vuonna 2003, ja he alkoivat seurustella pian sen jälkeen Mirrorin mukaan. Kaksi vuotta myöhemmin, syyskuussa 2005, Kutcher ja Moore solmivat solmun Beverly Hillsin talossaan. Pinnalla he vaikuttivat onnelliselta, rakastavalta parilta, mutta kulissien takana heidän avioliittonsa oli kuulemma erilainen.

Kutcherin ja Mooren välinen 15 vuoden ikäero aiheutti alusta alkaen paljon tiedotusvälineiden kohua, ja eron kerrotaan vaikuttaneen muun muassa heidän suhteeseensa. Eräs lähde kertoi Peoplelle vuonna 2010: ”Hän on muuttunut niin paljon. … Hänen persoonallisuutensa, tapansa pukeutua – hän oli ennen niin tyhmä. Lisäksi pariskunnalla oli ilmeisesti usein riitoja, erityisesti Kutcherin väitetyistä uskottomuudesta, joista toinen sisäpiiriläinen väitti olleen “melko intensiivistä” kohdissa (Peoplein kautta).

Kutcheria syytettiin usein kuuden vuoden avioliiton aikana. useat tiedotusvälineet pettäneet, mutta hän kielsi tämän – vuoteen 2011 asti. Sinä lokakuussa silloin 22-vuotias Sara Leal väitti Us Weeklylle, että hän oli nukkunut Kutcherin kanssa hänen kuudentena hääpäivänä Mooren kanssa. Lealin mukaan Kutcher kertoi hänelle olevansa “erotettu” Mooresta, mikä sai heidät yhdistämään. Moore kirjoitti vuoden 2019 muistelmissaan “Inside Out”, että kun hän kysyi Kutcherilta siitä, “hän myönsi sen heti.” Tämä ei väitetysti olisi Kutcherin ainoa avioliiton ulkopuolinen suhde, sillä Moore väitti kirjassaan, että hän oli sanonut heidän toistuvien kolmikkonsa “sumentaneen linjoja ja jossain määrin perustelleneen hänen tekonsa”, Peoplen mukaan.

…Joka lopulta johti avioeroon
Väitetty pettäminen, väitetyt tappelut ja iltapäivälehtien ikäero näyttivät osoittautuneen liian raskaaksi taakkaksi Ashton Kutcherin ja Demi Mooren avioliitolle. Marraskuussa 2011, vain kuukausi sen jälkeen, kun tarina hänen väitetystä yhden yön suhteesta Sara Lealin kanssa puhkesi, he erosivat virallisesti. Peoplen saamassa lausunnossa Moore sanoi: ”Olen suurella surulla ja raskaalla sydämellä päättänyt lopettaa kuusi vuotta kestäneen avioliittoni Ashtonin kanssa. – – Naisena, äitinä ja vaimona minulla on tiettyjä arvoja ja lupauksia, joita pidän pyhinä, ja tässä hengessä olen päättänyt edetä elämässäni.” Samassa suhteessa Kutcher antoi myös lausunnon Chimelle sanoen (Peoplein kautta): “Arvostan ikuisesti Demin kanssa viettämäni aikaa. Avioliitto on yksi maailman vaikeimmista asioista, ja valitettavasti joskus ne epäonnistuvat.”

Kutcherin ja Mooren avioero saatiin päätökseen vasta kahden vuoden kuluttua heidän erostaan. E! Uutiset. Lopulta molemmat sopivat sovintoratkaisusta, eikä Moore saanut puolison tukea TMZ:n mukaan.

Vaikka heidän avioeronsa päättyi kivisiin ehdoin vuonna 2013, Kutcher itse sanoi, että “kaikki on hyvin” heidän välillään. WTF Marc Maronin kanssa” podcast vuonna 2020 (Peoplein kautta). Hän sanoi edelleen: “Ei ole mitään pahuutta.”

Elokuvarooli sai Ashton Kutcherin sairaaksi
Henkilökohtaisen elämänsä vaikeiden osien lisäksi Ashton Kutcher teki myös kerran jakoja. jolla on erityisen tuskallinen ja hälyttävä terveysongelma työskennellessään elokuvan parissa. Vuonna 2012 näyttelijä valittiin Applen perustajaksi ja teknologiajätti Steve Jobsiksi Los Angeles Timesin mukaan. Valmistautuakseen rooliin paremmin ja mukautuakseen lähemmäksi tosielämän hahmoaan, Kutcher otti hedelmällisen ruokavalion, joka NBC Newsin mukaan on “veganismin osajoukko, joka tarkoittaa vain hedelmien, pähkinöiden, siementen, vihannesten ja jyvien syömistä – ei ollenkaan. eläintuotteet.”

Kutcher puhui tästä kokemuksesta vuoden 2019 esiintymisessä Hot Onesissa. Hän selitti alkaneensa seurata Jobsin esimerkkiä nauttimalla tietyntyyppistä porkkanamehua, ja hän sanoi: ”Aloin vain juoda porkkanamehua, yhtäjaksoisesti kuin koko päivän. Kaksi viikkoa ennen kuin aloitimme ampua, minulla oli yhtäkkiä tämä kipu selässäni, ja se paheni yön aikana. … Päädyin sairaalaan Dilaudidin maksimiannoksella, koska haimani oli aivan hulluna.”

Kutcherin kokema haimakipu oli paha haimatulehdus, mutta huolimatta hänen pelottavasta oleskelustaan sairaalassa, hän lopetti “Jobs” -kuvauksen. Puhu metodinäyttelemisestä!

Entisen näyttelijän kuoleman kerrotaan vaikuttaneen häneen syvästi
Ashton Kutcher tunnetaan parhaiten roolistaan hölmönä Michael Kelsona komediasarjassa ” Se 70-luvun esitys.” Ohjelma kesti 10 vuotta, ja matkan varrella Kutcherin tähdistä tuli perhe. Tanya Roberts näytteli Midge Pinciottia, Laura Preponin Donna Pinciottin äitiä koko sarjan ajan, ja hänestä tuli fanien suosikki.

4. tammikuuta 2021 tiedotusvälineet raportoivat Robertsin kuolemasta edellisenä iltana. sen jälkeen, kun hänen pitkäaikainen publicisti Mike Pingel kertoi uutisen sinä aamuna CNN:n mukaan. Tuolloin Roberts kuitenkin oli vielä elossa, mutta sana levisi nopeasti ja monet “That ’70s Show” -sarjan jäsenet jakoivat surunvalittelunsa sosiaalisessa mediassa. Kutcher vastasi entisten tähtitovereidensa kunnianosoituksiin Twitterissä, mukaan lukien Topher Gracen ja Debra Jo Ruppin, ja ilmoitti, ettei hän ollut vielä kuollut, kuten People raportoi. Valitettavasti Roberts kuoli illalla 5. tammikuuta 65-vuotiaana.

Se hämmentävä tapa, jolla Robertsin kuolemasta ilmoitettiin ennenaikaisesti tiedotusvälineille, sekä siitä seurannut uutisointi vaikutti Kutcheriin syvästi. . Kuten lähde väitti OK! aikakauslehti, “Ashton on kaiken kaikkiaan positiivinen kaveri, joka pitää olevansa erittäin siunattu kaikesta saavuttamastaan omaisuudesta ja menestyksestä, mutta hän on myös herkkä persoona, joka suhtautuu pahasti tragediaan – ja tämä kauhea uutinen Tanyasta on koskettanut häntä erityisesti. kovaa.”