Blake Livelyn elämäkerta, ikä, pituus, vanhemmat, aviomies, lapset, elokuvat ja nettoarvo

Blake Lively on amerikkalainen näyttelijä, joka nousi valokeilaan lukion yläasteella, kun hän sai merkittävän roolin vuoden 2005 hittifilmissä The Sisterhood of the Traveling Pants. Kaksi vuotta myöhemmin Lively sai tähän mennessä kuuluisimman roolinsa CW:n hittiteinidraamassa Gossip Girl. Gossip Girlin lopettamisen jälkeen vuonna 2012 Lively on näytellyt elokuvissa, kuten The Age of Adaline, The Shallows ja A Simple Favor. Hän on tällä hetkellä naimisissa näyttelijä Ryan Reynoldsin kanssa.

Hän tunnetaan myös roolistaan Serena van der Woodsenina CW:n Gossip Girl -draamasarjassa, joka pelasi vahvasti kuusi kautta peräkkäin. Hän tulee perheestä, jonka juuret ovat syvästi viihdeteollisuudessa. Hän sai Bridgetin roolin menestyselokuvassa “The Sisterhood of the Traveling Pants” näyttämällä kuvansa koe-esiintymisessä. Hän vahvisti paikkansa Hollywoodissa elokuvilla kuten “Hyväksytty”, “Pippa Leen yksityinen elämä”, “Kaupunki”, “Green Lantern”, “Savages”, “The Age of Adaline” ja “The Shallows”. Hän on myös menestynyt malli, joka on ollut tunnettujen merkkien, kuten L’Orealin ja Guccin, kasvot.

Lively on jo ollut ehdolla useisiin palkintoihin lyhyen uransa aikana ja on voittanut niistä monia. Rakkaudestaan ruoanlaittoon ja sisustukseen kuuluisuuksien kotiäitinä tunnettu Lively on esiintynyt erilaisissa ruoanlaittopajoissa ja esiintynyt aikakauslehdissä, joissa on esitelty hänen ruoanlaittovälineet ja astiat.

Wiki/Biodata
Syntymänimi Blake Ellender Brown
Lempinimi Blake Lively
Ikä (kuten vuonna 2023) 36 vuotta
Uskonto Kaste
Aurinkomerkki/horoskooppimerkki Neitsyt
Syntymäpaikka Tarzana, Los Angeles, Kalifornia, USA
>Syntymäaika 25. elokuuta 1987
Kansallisuus Amerikkalainen
Asuinpaikka Bedford, New York
Kotikaupunki Tarzana, Los Angeles, Kalifornia, USA
Harrastukset Uinti, Intervalliharjoittelu, Ruoanlaitto ja leivonta

Perhe
Äidin nimi Elaine (os McAlpin) (Talent Manager)

Blake Lively Parents
Isän Nimi Ernie Lively (os. Ernest Wilson Brown, Jr.) (Näyttelijä)
Veli Eric Lively (vanhempi veli) (näyttelijä)
Jason Lively (vanhempi velipuoli) ( Näyttelijä)
Sisar Lori Lively (vanhempi sisarpuoli) (näyttelijä)
Robyn Lively (vanhempi sisarpuoli) (näyttelijä)
poikaystävät/suhteet/ siviilisääty ja muuta
suhteet/poikaystävä
s 1. Kelly Blatz (2004-2007)
2. Penn Badgley (2007-2010)
3. Ryan Gosling (lokakuu 2010)
4. Leonardo DiCaprio (2011)
5. Ryan Reynolds (2011-syyskuu, 2012)
Aviomies/puoliso Ryan Reynolds

Blake Lively miehensä ja lastensa kanssa
Avioliittopäivä 9. syyskuuta 2012
Avioliittopaikka lähellä Charlestonia, Etelä-Carolina.
Lapset Poika James Reynolds
Tytär – Inez Reynolds
Koulutus
Koulu Burbank High School, Burbank, Kalifornia, USA vuoteen 2005 asti.
College/ Uni Versity Kun hänelle ei vahvistettu näyttelijän ammatin aloittamista, Lively halusi opiskella Stanfordin yliopistossa.
Koulutus ei tiedossa
Ammattimalli, näyttelijä, julkkisten kotiäiti
Tukemat tuotemerkit Gucci Fragrance (2012)
Ura Manager Management 360

Pituuden, painon ja vartalon mitat
Korkeus (noin) jalkoina/tuumina 5 jalkaa 10 tuumaa
senttimetrinä 178 cm
metreinä 1,78 m
Paino (noin) kilogrammoina 63 kg
paunaa 139 paunaa

Kuvan mitat
Rintakoko 35 tuumaa
Lankat 36 tuumaa
Vyötärö 28 tuumaa
Yleiset ominaisuudet
Rotu / Etnisyys Valkoinen
Hiusten väri Blondi
Silmien väri Sininen
S*xual Orientatio n Suora
Mekon koko 10 (USA)
Kengänkoko 8 (USA)

Fitness
Personal Trainer Bobby Strom
Ruokintatottumukset
1. Hän söi myös vähärasvaisia proteiineja munanvalkuaisena, kalaa/kalkkunanrintaa .
2. Hän söi manteleita, avokadoa ja ekstra-neitsytoliiviöljyä terveellisten rasvojen saamiseksi.
3. Hän joi paljon vettä.
4. Hän söi vähän hiilihydraatteja kvinoan muodossa.
5 Hän vähensi suoloja, sokereita ja söi pienempiä ja säännöllisiä aterioita.
6. Hän piti itselleen huijauspäivää (sinä päivänä voit syödä mitä haluat) syödäkseen suosikkejaan, kuten juustoa, suklaata, jäätelöä.

Suosikkiasiat

 • Lempiruoka Sprinkles’ Red Velvet Cupcakes, pizza, pasta
 • Suosikkimusiikki Ray Charles, Britney Spears ja Justin Timberlake
 • Suosikkipaikat New York, Pariisi
 • Suosikkibändit Chet Baker, Billie Holiday, Edith Piaf, Nina Simone, Florence and the Mach ine
 • Suosikkielokuvat The Wizard of Oz (1939), Breathless (1959)
 • Suosikkihajuvesi Burberry The Beat
 • Suosikkivaatetus Farkut, Toppi, Korkokengät
 • Lomakohde Hilton Waikoloa Village Big Islandilla Havaijilla
 • Suosikkimerkit Marc Jacobs, Phillip Lim, Chloé, Chanel
 • Suosikkikauneustuotteet Tarte-huulikiilto, Chanel-meikkivoide, Kérastase-hiustuotteet tähtityyli
 • Suosikkityylikuvakkeet Audrey Hepburn ja Kate Moss
 • Kiistat Café Society -tähti latasi vierekkäisen kuvan itsestään Cannesin punaisella matolla vartaloa halaavassa n*de-pukussa, toinen kuva itsestään edestä, toinen takaa.

Blake Lively syntyi 25. elokuuta 1987 Los Angelesissa, Kaliforniassa, show-bisnesperheeseen. Hänen äitinsä Elaine Lively (os McAlpin) on näyttelijävalmentaja ja kykyjenhoitaja, ja hänen isänsä Ernie Lively (syntynyt Ernest Wilson Brown, Jr.) on näyttelijä ja opettaja. Hänen veljensä on näyttelijä Eric Lively, ja hänen sisarusten puoliskonsa ovat näyttelijät Lori Lively, Robyn Lively ja Jason Lively. Hän seurasi vanhempiensa ja sisarustensa askeleita.

Ennen kuin muuttivat Los Angelesiin harjoittamaan show-liikeuransa, Livelyn vanhemmat asuivat Georgiassa, ja kotitalous säilytti aina etelän vaikutteita. “Minulla on tiivis eteläinen perhe”, hän sanoo. “Joten aina kun kerron ihmisille, että olen LA:sta, he sanovat: ‘Joo, mutta sinä et laske.” Oletan, että olen kasvanut eteläisten arvojen ja syömistyylini vuoksi – sokeriisemman ja juustoisemman ja paistettuna, sen parempi.”

Lively aloitti ensimmäisellä luokalla ollessaan vain kolmevuotias. Hänen kuusivuotias veljensä pelkäsi niin paljon ykkösluokan aloittamista, että hänen äitinsä kertoi koululle, että Blake (joka oli ikäisekseen erittäin pitkä) oli myös kuusivuotias, jotta hän voisi seurata häntä.

“Muutaman viikon kuluttua”, Lively muistelee, “he sanoivat, että minun pitäisi laittaa minut kehitysvammaisten luokkiin, koska en ollut muiden lasten tahdissa. He luulivat, että olin hidas, koska halusin vain nukkua, kun muut lapset tekivät projektejaan.”

Saattuaan sen varhain, vaikka ehkä harkitsemattakin, hyppäsi peruskoulutukseen, Lively osallistui. hämmästyttäviä 13 eri koulua, kun hän valmistui peruskoulusta. Hän suoritti vihdoin Burbank High Schoolin, jossa hän erottui edukseen sekä akateemisissa että koulun ulkopuolisissa toimissa.

Sen lisäksi, että Lively sai AP-kurssityöstään loistavia arvosanoja, hän oli cheerleader, luokanjohtaja ja koulunsa ohjelman jäsen. kuoro.

Blake Livelyn nettovarallisuus ja palkka
Blake Lively on amerikkalainen näyttelijä ja malli, jonka nettovarallisuus on 20 miljoonaa dollaria. Vuonna 2007 hänet näytettiin CW-sarjassa Gossip Girl, joka perustuu Cecily von Ziegesarin samannimiseen kirjasarjaan. Ohjelma sai ensi-iltansa syyskuussa 2007. Blake esiintyi ohjelman 121 jaksossa vuosina 2007–2012. Parhaimmillaan hän ansaitsi 60 000 dollarin jaksokohtaisen palkan.

 1. Arvioitu nettovarallisuus. vuonna 2023 20 miljoonaa dollaria
 2. Arvioitu nettovarallisuus vuonna 2022 16 miljoonaa dollaria
 3. Edellisen vuoden nettovarallisuus (2021) tarkistettavana
 4. Palkka‎ 60 tuhatta dollaria jaksoa kohden
 5. li>

 6. Vuosipalkka tarkistettavana
 7. Tulonlähdemalli, näyttelijä, julkkiskodin äiti
 8. Hänen lehden ensimmäinen kansi oli Cosmo Girlin marraskuun 2007 numero. Vuonna 2011 hän on esiintynyt vuosittaisen TIME-lehden 100 vaikutusvaltaisen ihmisen joukossa, ja hän nimesi hänet vuoden 2011 halutuimmaksi naiseksi.
 9. People-lehti valitsi hänet yhdeksi vuoden 2012 kauneimmista joka ikäisistä.

Elokuvat ja TV-ohjelmat
Huolimatta vanhempien sisarustensa voimakkaasta painostuksesta lopettaa koulu ja aloittaa näyttelijäura, Lively ei aluksi paljastanut kiinnostusta näyttelemistä kohtaan. Sen sijaan hänellä oli omat unelmansa esiintymisestä Stanfordin yliopistossa. Kuitenkin, huomattuaan hänen tähtipotentiaalinsa, hänen vanhempi veljensä Eric painosti häntä hellittämättä kokeilemaan koe-esiintymistä. “Hän yritti saada minut tekemään elämänpäätöksiä 15-vuotiaana!” hän muistelee.

Sitten hän alkoi tavoittaa agentteja ja kertoa heille kauniista, lahjakkaasta nuoremmasta sisarestaan. “Olin todella kiireinen koulussa”, Lively muistaa, “ja haluaisin näiden agenttien soittavan ja sanovan: ‘Meillä on haastattelu sinulle.” Oli todella vaikea sanoa ei, koska en halunnut ärsyttää veljeäni.”

‘Matkailuhousujen sisarkunta’
Hänen nuorempana vuotenaan lukiossa, 17-vuotiaana, Lively suostui lopulta liittymään muutamaan koe-esiintymiseen. Hän saavutti lähes nopean menestyksen. Vain muutaman kuukauden koe-esiintymisen jälkeen hän sai merkittävän roolin vuoden 2005 hittifilmissä The Sisterhood of the Traveling Pants, joka kuvattiin kesällä hänen nuoremman ja vanhemman vuoden välillä Burbank Highissa. Hänen työnsä ansaitsi hänet Teen Choice Award -ehdokkuuden Breakout Movie Star -sarjassa.

Gossip Girl -fame
Kuvattuaan Travelling Pants -elokuvansa Lively palasi Burbankiin vanhemmalle vuodelle. valmistui vuonna 2005. Valmistuttuaan tutkinnon hän palasi suoraan näyttelijäksi, pääosissa Justin Long ja Jonah Hill vuoden 2006 komediassa Taken.

Vuotta myöhemmin, vuonna 2007, Lively sai tähän mennessä kuuluisimman roolinsa CW:n hitti teinidraama Gossip Girl. Esitys seuraa joukkoa voimakkaita teini-ikäisiä New Yorkin Upper East Sidessa, jossa Lively esittää pääroolia Serena van der Woodsenina, joka on tyylikäs blondi ja hieman kunnostettu juhlatyttö.

Vahvistetaan intensiivisen medianäkyvyyden ansiosta, mm. provosoiva ja kiistanalainen valokuvaus Rolling Stone -lehden Gossip Girlistä kehittyi nopeasti kulttimaisen fanijoukon. Sen nuorista ja kauniista näyttelijöistä tuli lähes kaikkialla julkkislehtien kansissa ja verkkosivuilla. Muotinäytöksellä ja Livelyn epätavallisella hahmolla oli myös valtava vaikutus tyylitrendeihin.

Vuonna 2007 Lively alkoi seurustella Gossip Girl -näyttelijän kanssa, kun näytöllä syntyi romantiikkaa, joka loi tosielämän rakkautta. Penn Badgley, joka näytteli hahmonsa on-ain, off-ain liekki, Dan Humphrey. Lively ja Badgely erosivat kuitenkin vuonna 2010. Lively voitti työstään vuoden 2008 Teen Choice Award -palkinnon TV-näyttelijänä ja TV Breakout -tähdenä. Gossip Girl esitti viimeisen jaksonsa joulukuussa 2012.

“The Town”, “Green Lantern”
Hänen ylivoimainen ulkonäkönsä, luonnollinen näyttelijäkykynsä ja omistautunut tuki Gossip Girl -fanit, Lively näytti olevan parhaimmillaan nousemassa huippuluokan elokuvatähdeksi. Tammikuun 2010 profiilissaan Esquire kutsui Livelyä “vuoden lupaavimmaksi, mielenkiintoisimmaksi ja lahjakkaimmaksi nuoreksi näyttelijäksi”. Hän osoitti karkeamman puolen nuoren äidin roolissa Ben Affleckin rikostrillerissä The Town samana vuonna. Sekä elokuva että Livelyn esitys saivat laajan kriitikoiden suosion.

Seuraavana vuonna Lively näytteli yhdessä Ryan Reynoldsin kanssa elokuvassa Green Lantern, joka esittelee klassista sarjakuvasarjaa isolla näytöllä. Vaikka elokuva vahvisti olleen vaativa ja kaupallinen isku, Livelyn ja Reynoldsin näytöllä pariutuvat parit muuttuivat tosielämän romanssiksi.

The Age of Adaline, A Simple Favor ‘
Vuonna 2015 Lively näytteli romanttisessa visiossa The Age of Adaline, jossa hän näytteli naista, joka kummallisen vaaran seurauksena ei ole vanhentunut yli 29 vuotta. Hän jatkoi kauhuhaielokuvan The Shallows (2016) otsikkoa ennen kuin hän näytteli naista, joka lähtee ilman selitystä Paul Feigin vuoden 2017 komediatrillerissä A Simple Favor vastapäätä Anna Kendrickiä. Lively otti sitten syrjäytyneen salamurhaajan roolin vuoden 2020 toimintadraamassa The Rhythm Section.

Avioliitto Ryan Reynoldsin ja lasten kanssa
Kun he alkoivat seurustella vuonna 2011, Lively ja Reynolds muuttuivat nopeasti jakamattomiksi. He ostivat yhteisen kodin New Yorkin osavaltion osavaltiosta huhtikuussa 2012. Pari avioitui erityisessä seremoniassa 9. syyskuuta 2012 lähellä Charlestonia, Etelä-Carolinassa. Noin 70 vierasta saapui parin hääjuhliin Boone Hall Plantationissa.

Livelyn ystävä, laulaja Florence Welch Florence and the Machinesta, esiintyi vastaanotossa. Ennen kuin seurusteltiin ja meni naimisiin Reynoldsin kanssa, hän oli ollut yhteydessä näyttelijä Leonardo DiCaprioon. Joulukuussa 2014 Reynolds ja Lively saivat esikoisensa, tyttärensä, jolle he antoivat nimen James.

Syyskuussa 2016 pariskunta juhli toisen tyttärensä Inesin syntymää. Toukokuussa 2019 Lively paljasti odottavansa pariskunnan kolmatta lasta, kun hän debytoi vauvanpentunsa kävellessään punaisella matolla Reynoldsin Pokémon: Detective Pikachu -elokuvan avajaisissa.

Henkilökohtaisten asioiden piilottaminen kerran. jälleen hän synnytti sinä kesänä, vaikka uutiset julkistettiin vasta lokakuun alussa.

Faktioita Blake Livelysta

 • Blake Lively aloitti näyttelijäuransa 11-vuotiaana.
 • Blakella on 4 sisarusta. Hän on nuorin viidestä lapsesta.
 • Lively esiintyi The Lonely Islandin kappaleen ”I Just Had S*x” musiikkivideossa yhdessä Jessica Alban kanssa joulukuussa 2010.
 • Kaikki hänen perheenjäsenensä ovat työskennelleet elokuvateollisuudessa.
 • Lapsena hän kävi vanhempiensa kanssa näyttelijätunneilla.
 • Vuonna 2005 hän näytteli elokuvassa “The Sisterhood”. Matkahousuista”, kun hän oli koulussa.
 • Blakella on risteytetty maltakoira/villakoira.
 • Lively äänestettiin ei. 4 Maxim’s Hot 100 Women -listalla vuonna 2010.
 • Hän sanoi kerran: “Koko perheeni on alalla. Koko perheeni on hullu.”
 • Vuonna 2011 hän esiintyi vuosittaisen TIME-lehden 100 vaikutusvaltaisen ihmisen joukossa.
 • Hän sijoittui sijalle. 1 AskMenin vuoden 2011 halutuimmista naisista.
 • Hän oli People-lehden vuoden 2012 kauneimmista joka ikäisistä -listalla.
 • Angelina Jolie Bio, Ikä, Lapset, Elokuvat, Net Worth ja perhe

Usein kysyttyä
Onko Blake Lively A-lista?
Blake Lively – Näyttelijä on näytellyt Erilaisia usean miljoonan dollarin tuotantoja ja useita muita menestyneitä. Vuonna 2015 ja 2016 hän näytteli naispääosaa elokuvassa Adaline and The Shallows.

Ovatko Blake Lively ja Leighton Meester ystäviä?
Valitettavasti S And B Raporttien mukaan eivät ole ystäviä tosielämässä. “Blake ja Leighton eivät olleet ystäviä”, Gossip Girl -kirjoittaja Joshua Safran kertoi Vanity Fairille vuonna 2017. “He olivat ystävällisiä, mutta he eivät olleet ystäviä kuten Serena ja Blair.

Mitä Blake Lively tunnetaan. Sillä?
Blake Lively on amerikkalainen näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten roolistaan Serena Van Der Woodsenina Hit Us -televisiosarjassa, Gossip Girl. Hän ei kuitenkaan saanut maailmanlaajuista tunnustusta, ei vain näyttelijäkykynsä, vaan myös tyylinsä vuoksi, ennen kuin hänet näytettiin teini-draama Gossip Girl -elokuvassa.

Seurusivatko Blake ja Penn?
Näyttelijät rakastuivat ja olivat yhdessä esityksen kolmen ensimmäisen kauden ajan, vuodesta 2007 vuoteen 2010, peilaten tapaa, jolla heidän hahmonsa Serena ja Dan seurustelivat samojen vuosien aikana. Itse asiassa vuonna 2008, vuosi sen jälkeen, kun pariskunta aloitti seurustelun, Blake Flat-out kielsi, että hän ja Penn olisivat esineitä.

Mikä etnisyys Blake Lively on?
Hän Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus. Hän seuraa baptistiuskontoa ja kuuluu valkoiseen etniseen taustaan. Hän on syntyperää englantia, irlantia ja saksaa.