BRITTANY MURPHY

Koko nimi: Brittany Murphy
Kotikaupunki: Atlanta, GA
Syntymäpäivä: 10. marraskuuta 1977

Biografia:
Murphy syntyi 10. marraskuuta 1977 Atlantassa, Ga.issa, ja hänen omaperäisyys johti usein hänen persoonallisuuttaan heijastaviin rooleihin. Hän aloitti televisiossa Blossom-sarjassa, mutta se oli päärooli vuoden 1995 Cluelessissa, joka ansaitsi näyttelijälle hänen ensimmäisen suuren tauon, joka johti myöhempiin rooleihin elokuvissa, kuten 8 Mile ja Uptown Girls, sekä hänen ylistettyyn komediaan äänenä. Luannesta TV:n King of the Hillissä.

Murphy julkaisi debyyttialbuminsa A Lively Mind vuonna 2006. Hänellä oli lyhytaikaisia kihlauksia manageri Jeff Kwatinetzin ja tuotantoassistentin Joe Macaluson kanssa, jotka hän tapasi kuvauksissa hänen elokuvansa Little Black Book. Murphy yllätti monet menemällä naimisiin Factory Girlin vastaavan tuottajan ja kirjoittajan Simon Monjackin kanssa toukokuussa 2007 vain neljän kuukauden seurustelun jälkeen.

Murphy kuoli 20. joulukuuta 2009 Los Angelesissa 32-vuotiaana kärsittyään. sydämenpysähdys. “Rakkaan Bretagnen äkillinen menetys on kauhea tragedia”, hänen perheensä sanoi lausunnossaan. “Hän oli tyttäremme, vaimomme, rakkautemme ja loistava tähti.

“Mitä tapahtui, Brittany Murphy?” Dokumentti: Simon Monjackin salaisä 2 lasta ja paljon muuta paljastaa
On kulunut yli kymmenen vuotta siitä, kun rakastettu näyttelijä Brittany Murphy kuoli 32-vuotiaana, mutta fanit eivät ole lakanneet etsimään vastauksia hänen kuolemaansa johtaneista tapahtumista.

HBO Maxin uusi dokumentti, What Happened, Brittany Murphy?, joka julkaistiin torstaina 14. lokakuuta, yrittää valaista edesmenneen tähden elämää ystävien ja työtovereiden haastatteluilla, jotka tunsivat hänet hyvin.

“Brittany ei koskaan sanonut kenestäkään pahaa sanaakaan”, Murphyn perheen ystävä Marti Faulkner sanoo elokuvassa. “Hän oli erittäin hauska.”

Amy Heckerling, joka ohjasi Georgialaista syntyperää vuoden 1995 klassikossa Clueless, kertoi ohjaaja Cynthia Hillille, että näyttelijän miellyttävä asenne tuli kameran läpi. Se oli yksi syistä, miksi hän päätti esittää Murphyn, joka oli tuolloin vasta 17, Taina.

“Hän vain tunsi olevansa suloinen tyttö, joka ei jotenkin sopinut muiden joukkoon ja yritti vain ja olla mukava, mutta ikäänkuin eksynyt tähän maailmaan”, Heckerling, 67, selittää. “Ja juuri sitä etsin.”

Vaikka Uptown Girls -tähti tunnettiin rooleistaan elokuvissa, kuten Drop Dead Gorgeous, Sin City ja Girl, Interrupted, hänen uransa alkoi kääntyä alaspäin. samaan aikaan hän meni naimisiin Simon Monjackin kanssa toukokuussa 2007. King of the Hillin äänikirjoitusta lukuun ottamatta suurin osa hänen myöhemmistä rooleistaan oli suoratoistovideo-trillereissä ja kauhuelokuvissa.

Teoksessa What Happened. , Brittany Murphy?, useat haastatelluista tekevät selväksi, että heidän mielestään Monjack oli ainakin osittain syyllinen Just Married -tähden hiipuvaan uraan. (Lontoossa syntynyt tuottaja kuoli vuonna 2010, vain viisi kuukautta vaimonsa jälkeen.)

“Aloin tuntea punaisia lippuja”, sanoo Alex Merkin, joka ohjasi Murphyn elokuvassa Across the Hall, yksi hänen viimeisiä elokuviaan. – Heidän suhteensa oli jotain – en halua sanoa palvomista – mutta tuntui siltä, että se rajautui siihen. Se on jotain, mikä tuntui täysin epäterveeltä, jotain, joka tuntui jollain tasolla harhaanjohtavalta. Manipuloiva temppu häneltä hallitakseen häntä ja pitääkseen koukkunsa hänessä.”

Jos haluat lisää kuumia julkkisuutisia, kuuntele Us Weeklyn toimittajat käsittelevät parhaita aiheita ja trendejä näiden Hot Hollywood Podcastin pätkien avulla. ! Murphyn kuoltua Los Angelesin piirikunnan kuolemansyyntutkija sanoi, että hänen kuolemansa ensisijainen syy oli keuhkokuume, mutta hänen edesmennyt isänsä Angelo Bertolotti uskoi, että jotain pahempaa oli töissä. Vuonna 2013 hän väitti, että toksikologinen raportti osoitti raskasmetallien esiintymisen hänen elimistössään, mikä sai hänet uskomaan, että nainen oli myrkytetty.

Dokumentti käsittelee näitä väitteitä, mutta lopulta päättelee, että alkuperäinen kuolemansyyntutkijan raportti oli oikea. . “Tämä ei ollut jotain, mitä hän sai vain päivää tai pari aikaisemmin”, tohtori Lisa Scheinin, eläkkeellä oleva apulaislääkäri, sanoi Murphyn keuhkokuumeesta. “Hän käveli tämän kanssa jonkin aikaa.”