10 asiaa, joita et luultavasti tiennyt Cameron Diazista

  • Cameron Diaz muuttui mallista yhdeksi Hollywoodin A-listan näyttelijätäristä.
  • Vaikka hän pitää jonkin verran aikaa näyttelemisestä, hän on näytellyt joissakin popkulttuurin ikimuistoisimmista elokuvista. historiaa, mukaan lukien vuoden 1994 ”The Mask” ja 2000-luvun ”Charlien enkelit”.
  • Diazin 47-vuotissyntymäpäivän kunniaksi teimme listan asioista, joita et luultavasti tiennyt hänestä.
  • Vieraile Insiderin kotisivulla saadaksesi lisää tarinoita.

Vaikka Cameron Diaz saattaisi olla toistaiseksi lopettanut näyttelemisen, hänen elokuvansa ovat edelleen popkulttuurihistorian ikimuistoisimpia elokuvia.

Diaz siirtyi mallityöstä teini-lehdissä ja Coca-Cola-mainoksissa yhdeksi Hollywoodin parhaiten palkatuista näyttelijöistä. Vuoden 1994 “The Mask” ja 1998 “There’s Something About Mary” kaltaisista komedioista aina toiminnantäyteisiin menestyselokuviin, kuten “Charlie’s Angels”, ei ole epäilystäkään siitä, että Diaz on vakiinnuttanut itsensä yhdeksi elokuvahistorian katsotuimmista naisista. Tässä on joitain asioita, joita et luultavasti tiennyt Diazista.

Hänellä on kuubalaiset, saksalaiset ja italialaiset juuret.
Diazin isä Emilio Diaz on toisen sukupolven kuubalais-amerikkalainen öljy-yhtiön työnjohtaja. . Hänen äitinsä Billie Diaz on syntyperää intiaani, italialainen ja saksalainen Biographyn mukaan.

Hän kävi samassa lukiossa kuin Snoop Dogg ja myönsi kerran ostaneensa häneltä rikkaruohoa.
Vuoden 2011 haastattelussa George Lopezin TBS-keskusteluohjelmassa “Lopez Tonight” Diaz puhui osallistumisestaan Long Beach Polytechnic High Schooliin räppärin kanssa.

“Koulussamme oli paljon lapsia. noin 3 500 lasta, mutta muistan hänet, hän oli erittäin pitkä ja laiha, hänellä oli paljon poninhäntä päässään, hän sanoi. “Ihan varmasti ostin häneltä rikkaruohoa. Minun piti saada.” Vuonna 2013 Snoop Dogg puhui myös koulunkäynnistä Diazin kanssa. “Hän juoksi kotityttöni kanssa, kaikkien pienten cheerleading-kotityttöjeni kanssa”, hän sanoi. “Gin and Juice” -räppäri lisäsi, ettei hän koskaan “koskenut häntä”, koska hän oli häntä nuorempi, mutta lisäsi, että “hän oli kärpäs ja hän oli hip.”

17-vuotiaana hän oli Seventeen-lehden kansi.
Vuosi oli 1990 ja Diaz päätyi teini-lehden kanteen. Hänellä oli jopa kansitarina, jossa hän puhui unelmaurastaan – eikä se ollut näyttelemistä. ”Todennäköisesti teen mallia, kunnes olen vanha ja harmaa. Itse asiassa perimmäinen unelmani on olla eläintieteilijä”, hän sanoi. “Ehkä mennä safarille Afrikkaan ja tutkia leijonia.”

Diaz kieltäytyy ottamasta botoxia ja on erittäin suorapuheinen Hollywoodin ikäluokista.
Vuonna 2014 ET-lehden haastattelussa hän kertoi saaneensa kerran. botox-injektiot, mutta en pitänyt tuloksista. “Olen kokeillut sitä ennenkin, kun se on pieni kosketus johonkin ja se muutti kasvoni niin oudolla tavalla, että haluaisin mieluummin nähdä itseni”, hän sanoi. ”Näisin mieluummin kasvojeni vanhenevan kuin kasvojeni, jotka eivät kuulu minulle ollenkaan.”

Näyttelijä puhuu usein ikääntymisen omaksumisesta ja sulkee pois kaikki ikääntymiskommentit. “Se, että olemme vanhentumassa, ei tarkoita, että emme ole enää arvokkaita”, Diaz sanoi OWN:n haastattelussa vuonna 2016. “Minussa on ainakin vielä 40 vuotta. Miksi minä yhtäkkiä pelkään elää loppuelämäni, koska en ole 25-vuotias?” Diaz kirjoitti jopa kirjan “ikääntymisen taiteesta” nimeltä “The Longevity Book”, joka on jatkoa hänen New York Timesin bestsellereitään “The Body Book”.