Danica Curcic

Suosittu roolissa Danica Ćurčić
Ammatti Näyttelijä
Ikä 37 vuotta vanha
horoskooppi strong> Neitsyt
Syntymäpäivä 27. elokuuta 1985
Syntymäpäivä 27. elokuuta
Syntymäpaikka Belgrad, Serbia
Kansallisuus Tanskan

Suosittelemme tarkistamaan täydellisen luettelon kuuluisista henkilöistä, jotka ovat syntyneet 27. elokuuta. Hän on kuuluisan 37-vuotiaiden näyttelijäryhmän jäsen.

Danica Curcic Pituus, Paino ja Mitat
37-vuotiaana Danica Curcic on 1,79 m pitkä .

Fyysinen tila
Korkeus 1,79 m
Paino Ei saatavilla
Runko Mitat Ei saatavilla
Silmien väri Ei saatavilla
Hiusten väri Ei saatavilla
Seurustelu- ja parisuhdetila
Hän on tällä hetkellä sinkku. Hän ei seurustele kenenkään kanssa. Meillä ei ole paljon tietoa hänen aiemmasta suhteesta ja aiemmista kihlauksista. Tietokantamme mukaan hänellä ei ole lapsia.

Perhe
Vanhemmat eivät tavoitettavissa
Aviomies ei tavoitettavissa
Sisarus ei saatavilla
Lapset eivät tavoitettavissa
Danica Curcicin nettovarallisuus
Hänen nettovarallisuutensa on kasvanut merkittävästi vuosina 2021-2022. Joten kuinka paljon Danica Curcic on 37-vuotiaana? Danica Curcicin tulonlähde on enimmäkseen menestynyt näyttelijä. Hän on kotoisin tanskalaisesta. Olemme arvioineet Danica Curcicin nettovarallisuuden, rahan, palkan, tulot ja varat.

Nettovarallisuus 2022 1 miljoona – 5 miljoonaa dollaria
Palkka vuonna 2022 Tarkastelun alla
> Nettovarallisuus vuonna 2021 odottamassa
Palkka vuonna 2021 Tarkistuksessa
Talo ei saatavilla
Autoja ei saatavilla
Tulonlähde Näyttelijä
Danica Curcic sosiaalinen verkosto
Linkedin
Twitter
Facebook
Wikipedia Danica Curcic Wikipedia
Imdb
Aikajana 2012

Danica Curcic syntyi Belgradissa. Vuoden ikäisenä hän muutti perheensä kanssa Kööpenhaminaan, jossa hänen isänsä työskenteli Jugoslavian suurlähetystössä. Danica Curcic opiskeli Sankt Annæ Gymnasiumia ennen kuin hän suoritti kandidaatin tutkinnon elokuva- ja mediatieteessä Kööpenhaminan yliopistosta. Tämän jälkeen hän vietti vuoden Kaliforniassa, jossa hän kävi näyttelijäkursseja Dell’Arte International School of Physical Theatressa, ennen kuin hän ilmoittautui Tanskan kansalliseen teatteri- ja nykytanssikouluun, josta valmistui vuonna 2012.

Curcicissa oli hänen roolinsa. Elokuvadebyytti elokuvassa Over kanten vuonna 2012. Vuonna 2014 hän sai Shooting Star -palkinnon Berliinin kansainvälisillä elokuvajuhlilla vuonna 2014. Vuonna 2015 hän sai Tanskan elokuvakriitikkojen liiton parhaan naispääosan palkinnon roolistaan Bille Augustin elokuvassa Silent Heart. 1985 Danica Curcic (Danica Ćurčić; syntynyt 27. elokuuta 1985) on serbialais-tanskalainen näyttelijä.